Online Status: Offline
QuoteReplyTopic: Kawasaki ZX10r 2004-2005 Posted: 07 Feb 2010 at 12:22pm
Poštovani kolege...hajde da vidimo malo, razmišlja se o kupnji tog modela pa eto...da vidim malo vaša iskustva s tim motorom, šta su vam rekli ili čak šta ste iskusili vožnjom istog. Neka bude iskreno...
motor neupravljiv, ima tendenciju da ide samo ravno, moraš se hrvati snjim za razliku od tvog mileta koji lijepo leži i još ljepše koči dok kod ZX-10 kočnice katastrofa, prvo ne koče a onda zagrizu kao da si sidro bacio
Cisto sumnjam da ce ti se svidjeti u voznji taj motor. Ja sam ga imao prilike vozati (od minje) i meni se svidja al to je do stila voznje a to znaci da motor stalno leluja i pliva kroz krivine ,sto se tice snage tu je stvarno dobar i ima je stalno od pocetka do kraja .kocnice su lose i tesko ih je dozirati Sve u svemu bolje si ganjaj neku R1 tog godista ili cak CBR1000rr koje su totalne suprotnost od kawe
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum