FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Grobnik 2009-2010

Post Reply Post Reply Page  <12345 34>
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
cbr 1000rr View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Online Status: Offline
  Quote cbr 1000rr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jul 2009 at 1:21pm
U pravu si na njega sam i zaboravio jos da je imao bolje gume isao i bolje al za prvi put savrsenoClap
samo po gasu
Back to Top
petarCosic View Drop Down
Groupie
Groupie

Quote petarCosic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jul 2009 at 12:50am
evo da se javim za sve koji neznaju ili su ljubomorni pa prozivaju i pričaju nebuloze ...
moje najbolje vrijeme je 1.42.349 sa motorom od davora ćosića postignuto u 15h.07min...
prije toga sam sa svojim transponderom na marinčičevom motoru napravio tih 1.43.537 u 14h.56min koliko i piše pod mojim imenom ...
tada sam sišao sa cbr-a i sjeo na davorovu r1       (što njih dvojica mogu potvrditi)
na davorovoj r1 je ostao njegov lap timer   te sam napravio tri kruga od koji je drugi bio 1.42.349 ...

kad ste se več dohvatili lažiranja vremena - vremena koja  su LAŽIrana a  znam da jesu-
-željko galiot (transponder se pojavio na cbr-u kad sam vozio pojma nisam imo čiji je -mislio sam da je marinčičev ...)
-željko valić (u 16h 36min sam izišo s njegovim 636 probat ga i napravio 1.44.192)

a jedini za koje znam da su svjesno lažirali vremena radi neznam ni ja čega su pipko (elbl) i kutuzovič (kuso) čija je vremena napravio Stanić Krunoslav ...

Dubravku Pracnyu  čestitam na vremenu  boljem nego što sam ja postigao u prvoj posjeti  (moje je prošle godine u sedmom mjesecu na Josip sekulić 1.49 , svaka čast DulE ) ko te ono povuko ?? Cool

i čestitao bih Jurki za kim sam se vozio dva kruga i ono odlično izgleda,,
 sa onom grbom onako iči Clap ,
 (reko sam ak budeš išo ispod 1.50 da si mi idolHug)-
Jurka svaka čast ...

največe čestitke dvojici Davora  koji su druge godine zaredom pokazali
 da su najbrži Brođani...
dečki imate muda i vozite muški ...svaka čast Thumbs Up

i zahvaljujem što ste mi vjerovali i omogučili mi da vozim ovakva vremena 1.43(cbr) i 1.42(r1)...
 meni nije bitno piše li mi treči ili sedmi ako to nekoga veseli toliko nek slavi i uživa,
jedno je papir i komp. a nešto sasvim drugo realnost na stazi ili bilo gdje da se vozi...

lijep pozdrav - petar

Edited by petarCosic - 21 Jul 2009 at 3:59pm
Back to Top
sokol View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote sokol Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jul 2009 at 9:55am
evo pogledao sam pojedinačne liste pipka (elbl) i kuse (kutuzović) i svoje najbolje vrijeme 1.47.777 su obojica postigli u istoj sekundi u 14.07.21. ne znam jeli to vozio stanić ali definitivno su od obojice transporderi bili na jednom motoru. ne kužim u čemu je fora i šta imaju od toga.
Back to Top
sokol View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote sokol Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jul 2009 at 2:25pm

MotoklubBrod je rezervirao datum 10.09.2009. kao mogući drugi odlazak Brođana na Grobnik. Da li će se ići ili ne ovisi o zainteresiranosti članova. Zbog toga molim sve članove koji su zainteresirani da mi se predprijave na email hrvoje.kekez@strojna-obrada.hr kako bi mogli ispitati interes i odlučiti o tome da li se ide ili ne.

Back to Top
YAMAHA R1 View Drop Down
Administracija
Administracija

Quote YAMAHA R1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2009 at 7:08am
Ja imam dva prijedloga za slljedeći grobnik:

1. Da svaki voza na grobniku da bi digao sebi rejting iznajmi sebi nekog vozača da mu nabija vrijeme pa da se nezna tko koga maže ......  (normalno da se šalim)

Prijedlog je da se stane sa ovakvim glupostima jer pojedinci to rade više godina za redom te da se za takav prekršaj kazni sa zabranom vožnja na grobniku sljedeći puta za obadva prekršitelja.
Tada bih napokon ljudi mogli pročitati pravu istinu gdje je tko na listi.
Ajmo na glasanje tko je za to.
Back to Top
Flex-PŽ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote Flex-PŽ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2009 at 8:35am
Može!
(iako nema smisla, svatko gleda svoje vrijeme, ne vidim razloga za takvo varanje niti me to dira!)
...ride HARD or STAY home!!!
Back to Top
sokol View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote sokol Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2009 at 10:16am
većina ljudi između sebe zna tko je koliko vozio. problem je što grobnik ne doživljavamo svi jednako, netko kao bitan sportski događaj u kojem odmjeravamo snage i pokušavamo dati sve od sebe a neki kao prekrasno druženje i zajebanciju gdje su vremena nebitna. nije na meni da sudim drugima ako ne misle kao ja.
ipak ostaje činjenica da nikome tko je stavio transporder na svoje ime nije nebitno vrijeme na pisti, mada većina njih govori drugačije.
Back to Top
IvanSB View Drop Down
Newbie
Newbie

Quote IvanSB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2009 at 12:28pm
ak se bude išlo u 9 mjesecu ovaj put idem 100% (ak neprodam motor)
Back to Top
petarCosic View Drop Down
Groupie
Groupie

Quote petarCosic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2009 at 1:19pm
ja mislim ko je god stavio (uzeo) transponder na svoje ime da mu je vrijeme bitno ,,
u suprotnom ga nebi stavljo jer on naravno nije obavezan ...
nema tu neznam koliko krivih vremena ,
to su sa liste pod brojevima 2,6,8,13,14 i to je to ...neki zbog nekih razloga ali zna se kolko ko vozi ...
hvala bogu treba u obzir uzeti činjenicu da ovo nije zadnji grobnik ,
da če se iči još i da nemože neko voziti 5 ili 10 sekundi lošije nego prošli puta ,
pogotovo ako je na istom motoru...

tako da sve dođe na svoje i sve se zna i sazna te mislim da oko toga netreba niti dizati toliku prašinu ,
ali slažem se i volio bih  da se to iskristalizira do te mjere da lista bude mjerodavna,
 i da na njoj piše stvarno tko gdje i je,,
na koji način to postići - u to nebi  ulazio ... Thumbs Up

Edited by petarCosic - 16 Jul 2009 at 1:23pm
Back to Top
Flex-PŽ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote Flex-PŽ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jul 2009 at 1:46pm
...mislim da bi trebalo staviti idući puta i nekolicinu hostesa tamo! Wink
...ride HARD or STAY home!!!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12345 34>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz