evo da se javim za sve koji neznaju ili su ljubomorni pa prozivaju i pričaju nebuloze ...
moje najbolje vrijeme je 1.42.349 sa motorom od davora ćosića postignuto u 15h.07min...
prije toga sam sa svojim transponderom na marinčičevom motoru napravio tih
1.43.537 u 14h.56min
koliko i piše pod mojim imenom ...
tada sam sišao sa cbr-a i sjeo na davorovu r1 (
što njih dvojica mogu potvrditi)
na davorovoj r1 je ostao njegov lap timer te sam napravio tri kruga od koji je drugi bio
1.42.349 ...
kad ste se več dohvatili lažiranja vremena - vremena koja su LAŽIrana a znam da jesu-
-željko galiot (transponder se pojavio na cbr-u kad sam vozio pojma nisam imo čiji je -mislio sam da je marinčičev ...)
-željko valić (u 16h 36min sam izišo s njegovim 636 probat ga i napravio 1.44.192)
a jedini za koje znam da su svjesno lažirali vremena radi neznam ni ja čega su pipko (elbl) i kutuzovič (kuso) čija je vremena napravio Stanić Krunoslav ...
Dubravku Pracnyu čestitam na vremenu boljem nego što sam ja postigao u prvoj posjeti (moje je prošle godine u sedmom mjesecu na Josip sekulić 1.49 , svaka čast DulE ) ko te ono povuko ??

i čestitao bih Jurki za kim sam se vozio dva kruga i ono odlično izgleda,,
sa onom grbom onako iči

,
(reko sam ak budeš išo ispod 1.50 da si mi idol

)-
Jurka svaka čast ...
največe čestitke dvojici Davora koji su druge godine zaredom pokazali
da su najbrži Brođani... dečki imate muda i vozite muški ...svaka čast

i zahvaljujem što ste mi vjerovali i omogučili mi da vozim ovakva vremena 1.43(cbr) i 1.42(r1)...
meni nije bitno piše li mi treči ili sedmi ako to nekoga veseli toliko nek slavi i uživa,
jedno je papir i komp. a nešto sasvim drugo realnost na stazi ili bilo gdje da se vozi...
lijep pozdrav - petar
Edited by petarCosic - 21 Jul 2009 at 3:59pm