FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

serviseri&majstori

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
goran View Drop Down
Groupie
Groupie

Online Status: Offline
  Quote goran Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: serviseri&majstori
    Posted: 28 Jul 2009 at 6:08pm
do sada sam se nagledao i naslusao svakakvih servisera&majstora koji ili nemaju pojma sto rade pa vam naprave vise stete nego koristi ili vas odreru za sitnicu, a ustvari ne naprave nista.
ovlasteni serviseri vas isto tako znaju oguliti sa cijenom odrzavanja, a kvaliteta istog...
nismo svi frikovi za odrzavanje motora
vase misljenje o serviserima&majstora

Back to Top
kreso_sb View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote kreso_sb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Jul 2009 at 10:25am
ako se imalo kuzis u mehaniku,mozes to i sam,ali ako imas prijatelja servisera ili koji se razumije daj njemu
Back to Top
goran View Drop Down
Groupie
Groupie

Quote goran Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Aug 2009 at 10:32am
hm, nisam pisao o osnovnom odrzavanju vec o servisu motora, a nisam bas sklon da mi cackaju po motoru prijatelji i polupismeni samoprozvani majstori. govorim i o specijalnim alatima, znanju manuala za odrzavanje motora.
ako se imalo kuzis u mehaniku,mozes to i sam,ali ako imas prijatelja servisera ili koji se razumije daj njemu
upravo  zbog ovakvog odnosa prema odrzavanju motora i pokrecem post jer ne jednom sam se uvjerio kako upravo zbog stednje, "prijateljskog" odrzavanja i nemara posljedice po motor, a ponekad i vlasnika znaju bit ne bas ugodne. 
Back to Top
veka84sb View Drop Down
Groupie
Groupie

Quote veka84sb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2009 at 9:39am
Servisi i majstori ...hm... kada je motor u pitanju volim imati stvar pod kontrolom i vec duze vrijeme sam skupljao znanje ,alat  i iskustvo da vodim brigu o svome ljubimcu. Svaki serviser je prvenstveno covjek ,a ljudi grijese. Znate i sami kako vam nekada zna biti na poslu i kako dan moze biti naporan pa nastaju greske. Vecinu stvari koja se radi u servisima poput izmjene ulja i filtera ,svejcica ,zatezanje lanca moze napravit svatko tko ima imalo smisla za mehaniku.

Za sve ostale koji ne zele ni pod razno zaprljati ruke.... Serviser ili osoba koja odrzava njihovog ljubimca mora biti osoba od povjerenja jer kada iduci puta budete vozili 150,200 km/h jedna nedovoljno stegnuta matica ili slicno moze rezultirati smrtnim posljedicama!

"It's not the speed that kills, but sudden stopping!" - Jeremy Clarkson TOP GEAR!
Back to Top
kreso_sb View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Quote kreso_sb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Aug 2009 at 11:36am
Originally posted by veka84sb

Servisi i majstori ...hm... kada je motor u pitanju volim imati stvar pod kontrolom i vec duze vrijeme sam skupljao znanje ,alat  i iskustvo da vodim brigu o svome ljubimcu. Svaki serviser je prvenstveno covjek ,a ljudi grijese. Znate i sami kako vam nekada zna biti na poslu i kako dan moze biti naporan pa nastaju greske. Vecinu stvari koja se radi u servisima poput izmjene ulja i filtera ,svejcica ,zatezanje lanca moze napravit svatko tko ima imalo smisla za mehaniku.

Za sve ostale koji ne zele ni pod razno zaprljati ruke.... Serviser ili osoba koja odrzava njihovog ljubimca mora biti osoba od povjerenja jer kada iduci puta budete vozili 150,200 km/h jedna nedovoljno stegnuta matica ili slicno moze rezultirati smrtnim posljedicama!

Clap   Clap   Clap   Clap   Clap

Back to Top
Tomulja GS View Drop Down
Groupie
Groupie

Quote Tomulja GS Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2010 at 1:07pm

Evo na sto sam naletio citajuci o majstorima....za nepovjerovati,nisam se nikada tako nasmijao citajuci necije postove kao od Paperinosa.....daleko je najjaci,a u to se mozete uvjeriti ako otvorite ovaj link :

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7879.0

Ima dosta stranica i onome kome se svidi prva,neka ne odustaje ,neka cita dalje, lik razvaljuje....

Edited by Tomulja GS - 12 Apr 2010 at 1:08pm
Tomulja
Back to Top
only one View Drop Down
Senior Member
Senior Member
forumski zlikovac br.1

Quote only one Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2010 at 2:07pm
Originally posted by Tomulja GS

Evo na sto sam naletio citajuci o majstorima.................

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7879.0

Ima dosta stranica i onome kome se svidi prva,neka ne odustaje ,neka cita dalje, lik razvaljuje....

Thumbs UpEeeee, a zašto nisi stavio ovaj link dok je padao gusti snijeg,
da imaju ljudi šta za čitati, kad se već ne mogu vozati.Angry  LOLLOLLOL

Sad bar znam što ću u pauzama, a posebno u slobodno vrijeme čitati, jer evo kod nas u SB najavljuju 3 dana kišu i smrzavicu.Confused

A da ne bi ovaj moj post bio sve OFF-TOPIC, red je da o pravoj temi kažem nešto svoje:

Koliko got znam da će male duše protumačiti ovaj moj post kao grebanje, uvlačenje i sl.
ja ću to napisti, jer red je reći i ono što je dobro, kad je dobro, a ne samo pisati negativne stvari.

Ja sam super zadovoljan sa svojim ovlaštenim serviserom "BIG BIKE" i svaka pohvala svim djelatnicima u firmi. Zadovoljan sam kvalitetom usluge i cijenom, a što se tiče ponekad rokova, znam da nije stvar do firme nego do dobavljača. Inače sam mišljenja da vozimo preskupe "igračkice", pa bili to auti ili motori, da bi rad na njima povjerili "sam svoj majstorima", ako ni zbog čeg drugog onda zbog čistog računa, jer samo firma koja stoji iza obavljene usluge može odgovarati za učinjeno.

BTW
isto tako razumijem sve one koji nisu pri lovi i snalaze se na svakakve načine, kako bi živjeli svoj san, pa njima mogu samo reći; pamet u glavu i dobro pazite što radite, jer nekad i jedna najmanja greška može Vas stajati glave.     

- sad bar znate da mnogi poslovi nisu nikako zejeb***ija, Smile

a zlonamjernicima koji protumače post kao reklamu, mogu samo reći:
da takvima moja reklama ne treba Thumbs Up

Edited by only one - 12 Apr 2010 at 2:23pm
ONLY ONE is R.I.P.
Back to Top
Groupie
Groupie

Quote Tomulja GS Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2010 at 2:53pm
hahaha.. ipak se malo uvlacis.....salim se naravno.Jagina firma odrzava nase motore godinama ,Pero je jedan od najboljih majstora u Hrvatskoj, a moze se komotno reci, pa i sire od Hrvatske..Moje osobno iskustvo sa njima je izvanredno i trenutno zbog toga sta sada imam BMW-a koji je pod garancijom i moram ga voziti u ovlasteni servis ,nekako me hvata panika, dati svoj motor u neke druge ruke...Neznam ,nikada nisam cuo da su majstori u BMW-om servisu nesto sjebali,ali jednostavno to povjerenje u Peru koje sam stekao, nije lako zasluziti...Sve cestitke cijeloj Jaginoj ekipi .... Clap

Edited by Tomulja GS - 12 Apr 2010 at 2:56pm
Tomulja
Back to Top
only one View Drop Down
Senior Member
Senior Member
forumski zlikovac br.1

Quote only one Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2010 at 3:00pm

hahaha.. ipak se malo uvlacis.....salim se naravno...........WinkLOL

a ´ko te tero da kupiš tu glupost od motora (BMW) WinkLOL

....... sada imam BMW-a koji je pod garancijom i moram ga voziti u ovlasteni servis ,nekako me hvata panikaConfusedDead ...............LOL

MADE IN JAPAN Thumbs Up

šalu na stranu, ak ništa drugo, sad kad dođeš sa servisa moći ćeš napisati i utiske
kako je to kod BMW-a Thumbs Up

Edited by only one - 12 Apr 2010 at 3:13pm
ONLY ONE is R.I.P.
Back to Top
Groupie
Groupie

Quote Tomulja GS Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2010 at 3:13pm
Prijatelju ne zaboravi da sam prije BMW-a ima Fazera 1000 ....hahaha Wink
GS mi je bio dugogodisnja zelja koju sam si konacno ispunio i vjeruj mi da sam odusevljen sa motorom.Kada dodjem kuci dat cu ti da ga probas ,mislim da je GS idealan motor za tebe,s obzirom na tvoju visinu,tezinu itd...vidjet ces,bit ce problem ako ti se svidi jer je bezobrazno skup... ako cemo realno ,sigurno ne vrijedi kao dva Fazera 1000 ,a mene je moj upravo toliko izasao sa dodatnom opremom....katastrofa

Edited by Tomulja GS - 12 Apr 2010 at 3:23pm
Tomulja
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz