FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

serviseri&majstori

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
varadero View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Online Status: Offline
  Quote varadero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Apr 2010 at 11:27am
to što si ti gorane napisao sam ja htio reći t.bogovićuWink
Back to Top
goran650 View Drop Down
Groupie
Groupie

Quote goran650 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Apr 2010 at 6:23pm
nekoliko puta sam imao nedoumicu što napraviti oko sitnih detalja na motoru pa sam pitao kolegu sa jednog foruma sve dok mu nije dopizdilo i poslao ovu poruku, a istu toplo preporučujem:
RTFM  "Read The Fucking Manual". This instruction is sometimes given in response to a question when the person being asked believes that the question could be easily answered by reading the relevant "manual" or instructions

its long way to the top if you wanna rock n roll
Back to Top
DADO+ View Drop Down
Newbie
Newbie

Quote DADO+ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Aug 2010 at 5:28pm

... dugo nisam napisao post, ali ovaj jednostavno moram Cool

(pa nek neko kaže šta hoće - boli me Q LOL)

- predam ja na servis bike i još zatražim ugradnju posebnog nosača za tablicu i dr. stvarčica
- u servisu se sve uredno odradi, ja bike preuzmem i već da ću doma, a čovjek mi lijepo kaže:  
  malo smo gsp. prilikom montaže ogulili jednu plastikicu odzdo ispod na repu motora
- e sad svi znaju kakva sam ja pi****za što se motora tiče - gledam ja to, ma skoro da
  se i nevidi, i tako već sam i zaboravio na to, kad prošli tjedan zovu me iz servisa i kažu:

plastikica stigla nova - dogovoriti ćemo se za termin ugradnje i tako...

e sada, ako to nije poslovnost, ja neznam što bih rekao, a aktere priče vjerojatno svi znajuWink

ClapThumbs Up
   DADO - FZ8
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz