| Author |
Topic Search Topic Options
|
kreso_sb
Senior Member
Online Status: Offline
|
Posted: 10 Nov 2009 at 10:20am |
|
|
 |
rauber
Newbie
|
Posted: 10 Nov 2009 at 12:31pm |
 pa eto posto sokol zna da nestima racunica sankova ja predlazem da se on kao Strucnjak" uhvati toga posla i najde ljude da oni kao ekipa to "posteno" odrade.Vjerovatno je zato dao ostavku u izvrsnom tako da ima vise vremena za organizaciju ovoga djela programa svaka cast!Najlakse je srati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
SB vip
Newbie
|
Posted: 10 Nov 2009 at 1:06pm |
|
|
|
Do kurca povika kapetan stari, do kurca povikaše mornari. I dok brod pučinom jurca morem odjekuje dokurca, dokurca, dokurca....
|
 |
sokol
Senior Member
|
Posted: 10 Nov 2009 at 5:46pm |
stvarno sam glupan što sam išta pisao na tu temu o kojoj su zadnjih 5 mjeseci svi pricali javno. evo napišite i vi da sam glupan pa da završimo o tome.
što se tiče bendova i dalje stojim iza onog što sam napisao.
iz predsjedništva i izvršnog odbora sam izašao jer se ne slažem sa načinom na koji funkcioniramo u organiziranju i odlučivanju. a ako se ne slažem o načinu ne znači da bih ja to mogao bolje... zato ću ja i dalje istovarivati buradi sa pivom i raditi na ulazu...
|
 |
SB vip
Newbie
|
Posted: 10 Nov 2009 at 6:40pm |
Ljudi tema je bila " koje bi grupe željeli na susretima 2010 " a ne kako rade šankovi.
Ako se slažete tema se može zaključati i stavit nova tema. Ako želite možemo otvoriti temu " da ti ja sa majku j.... " pa jedan dan opiči po svemu . Šala mala.
|
|
Do kurca povika kapetan stari, do kurca povikaše mornari. I dok brod pučinom jurca morem odjekuje dokurca, dokurca, dokurca....
|
 |
fazer1
Senior Member
|
Posted: 10 Nov 2009 at 7:33pm |
|
prateci sve diskusije na ovu temu cini mi se da je ovo samo mlacenje prazne slame jer i onako odlucivaju pojedinci a ne mi.
|
|
zadnji put prijavljen 9.03.2010.
hvala na suradnji,neću više
|
 |
SB vip
Newbie
|
Posted: 10 Nov 2009 at 7:40pm |
|
Tako je
|
|
|
 |
robija
Groupie
|
Posted: 10 Nov 2009 at 7:46pm |
Ja sam da se SOKOLA kazni žutim kartonom zbog naprasnog izlazka iz IZVRŠNOG ODBORA, potom jednogodišnjom zabranom istovaranja bačvi piva BEZ MOGUĆNOSTI ŽALBE. 
Edited by robija - 10 Nov 2009 at 7:50pm
|
|
Bolje pet do dvanaest,nego nijednu poslije jedan .
|
 |
fazer1
Senior Member
|
Posted: 10 Nov 2009 at 7:50pm |
|
NE NEGO VEZI AGU GDJE TI KONJ KAZE
|
|
zadnji put prijavljen 9.03.2010.
hvala na suradnji,neću više
|
 |
SB vip
Newbie
|
Posted: 10 Nov 2009 at 7:57pm |
Originally posted by fazer1
NE NEGO VEZI AGU GDJE TI KONJ KAZE |
|
|
|
 |